Tjänster

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner][vc_separator type=”transparent” down=”25″][vc_column_text]Tjänster

 

Leading Edge Consulting erbjuder supporttjänster för Skype for Business både i egen regi och i molnet, samt för tillhörande produkter vi kommer överrens om som är en del av den levererade lösningen.

 

 

Supporttjänster Nivå 2/3

 

Efter att den nya Skype for Business plattformen och tillhörande utrustning vi kommer överens om är på plats, hjälper vi till med support och blir den interna IT avdelningens förlängda arm. Vi ser gärna att kundens egna IT avdelning sköter första nivån i supportkedjan då de har bäst kunskap om sin egen IT miljö och företagets användare.

Det vi erbjuder är nivå 2/3 support, vilket betyder avancerad felsökning, uppgradering, test och utvärdering av patchar samt nya versioner som Microsoft och övriga leverantörer i lösningen släpper kontinuerligt. Avtalet kan även kompletteras med en testmiljö som vi ansvarar för, där utvärdering och test av patchar och nya versioner görs för att slippa investera i egna testmiljöer.

Vår långa erfarenhet och kompetens inom Lync/Skype for Business och tillhörande produkter i stora globala projekt med flera tusentals användare hjälper företaget att lyckas med gjorda investeringar i Unified Communications baserat på Skype for Business.

 

 

Office 365 Administration

 

Efter att den nya molnlösningen konfigurerats och användarna är igång och arbetar, hjälper vi till där den ingående supporten från Microsoft inte räcker till. Dessutom sköter vi uppläggning, borttagning, förändring av antal användare och funktionalitet samt hjälper Er och håller i kontakten med Microsoft vid supportärenden och eskalering.

Ett Office 365 administrationsavtal med oss borgar för trygghet av leveransen av företagets nya molnlösning för produktivitet och samarbete från Microsoft.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” down=”15″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” background_color=”#efefef” css_animation=””][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner][vc_separator type=”transparent” down=”25″][vc_separator type=”transparent” down=”10″][vc_separator type=”transparent” down=”15″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]