Om oss

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner][vc_separator type=”transparent” down=”30″][vc_column_text]Om oss

 

Leading Edge Consulting är specialister inom Unified Communications. Våra lösningar inom Unified Communications utgår alltid från de möjligheter och funktioner som finns i Skype for Business och kompletterar därefter med tilläggstjänster och produkter efter kundens behov, samt önskemål för att skapa en helhet antingen i egen regi eller online i molnet.

 

Vi är inte bara ett konsultbolag med erfarna teknikkonsulter, lösningsarkitekter och projektledare. Vi är även en värde adderande återförsäljare (VAR) som verkligen tillför ett mervärde då vi endast marknadsför produkter och tjänster vi verkligen vet fungerar samt är världsledande inom respektive område.

 

Vi hjälper till att välja rätt produkt baserat på vad kunden verkligen behöver och hjälper även till med installation och nivå 2/3 support efter att den nya lösningen är i drift.

 

Vi arbetar långsiktigt inom våra olika affärsområden och ser varje affär som ett partnerskap, där vi tillsammans ser till att allt fungerar under många år framöver. När det är dags att uppgradera och förnya står vi redo för att göra om samma resa igen och igen.

 

Ta hjälp av oss på Leading Edge Consulting för att lyckas med införandet av företagets nya IT-Kommunikationsplattform.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” down=”20″][vc_separator type=”transparent” down=”20″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” background_color=”#efefef” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”transparent” down=”20″][vc_row_inner row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”15600″ img_size=”full” qode_css_animation=””][vc_separator type=”normal” color=”#b7b7b7″ thickness=”2″ down=”10″][vc_column_text]Office 365 :  per@leadingedgeconsulting.se[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”15601″ img_size=”full” qode_css_animation=””][vc_separator type=”normal” color=”#b7b7b7″ thickness=”2″ down=”10″][vc_column_text]Office 365 :  peder@leadingedgeconsulting.se[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator type=”transparent” down=”20″][/vc_column][/vc_row]