Möten & Mötesrum

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner][vc_separator type=”transparent” down=”30″][vc_column_text]Möten & Mötesrum

 

Under produktkategorin mötesrum har vi samlat de produkter och lösningar vi vill marknadsföra lite extra. Leading Edge Consulting kan tillhandahålla kompletta mötesrum vid önskemål, inklusive fästen, mobila ställningar, montering, kablage och installation.

Vi arbetar endast med ledande tillverkare av mötesrums utrustning som borgar för kvalitet och som vi vet fungerar tillsammans i en helhet för bästa tänkbara mötesrums upplevelse.

Första intrycket är viktigt både när människor träffas för första gången och när ett företag ska göra affärer med ett annat företag för första gången. För att ett företag ska kunna vara produktivt och ge ett bra intryck även över tid när möten och affärer sker, måste rätt verktyg och tekniska lösningar finnas på plats. En välkomnande mötesrumsskärm som tydligt visar att just du ska ha möte när mötesdeltagarna går in i mötesrummet och en riktigt bra ljud och videokonferens lösning under mötet uppfyller verkligen det som krävs för att lyckas både första gången och över tid[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” down=”20″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” background_color=”#efefef” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”transparent” down=”20″][vc_row_inner row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Rumsbokning som det borde vara

 

Svårigheter att hitta lediga mötesrum och missförstånd kring bokningarna beror ofta på oklara rutiner eller krånglig teknik. EVOKO Room Manager är en lösning som gör bokningsläget tydligt och synligt för alla på företaget redan vid dörren till mötesrummet. Den upptäcker till och med om ett bokat rum inte används och gör automatiskt rummet ledigt och bokningsbart.

Evoko Room Manager är baserad på en 8″ touch baserad skärm och placeras utanför mötesrummen. Bokning av mötesrum sker precis som vanligt i Outlook eller på plats vid mötesrummet direkt på skärmen.

En av många fördelar med Evokos Room Manager är att alla redan på avstånd ser om mötesrummet är ledigt eller upptaget, genom att skärmen har ett grönt eller rött bakgrundsljus (LED) som syns på håll även från sidan.

EVOKO Room Manager är enkel att installera och stödjer både Exchange Server on-premise eller Exchange on-line i Office 365 molnet.

EVOKO Room Manager är den produkt som i våra ögon håller bäst kvalitet och användarvänlighet på marknaden. Dessutom har Evoko en mycket attraktiv affärsmodell som innebär att support och mjukvaruuppdateringar ingår utan kostnad. Med andra ord behöver inga årliga supportavtal beställas för produkten.

Leading Edge Consulting vågar även lämna 3 års utbytesgaranti på EVOKOs produkter, vilket är unikt på marknaden.

Kontakta oss för att få en offert på önskat antal samt installation.

 

sales@leadingedgeconsulting.se[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”15591″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator type=”transparent” down=”20″][/vc_column][/vc_row]