Kostnadseffektiva videomöten

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” background_color=”#efefef” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”transparent” down=”20″][vc_row_inner row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Kostnadseffektiva videomöten

 

Föreställ dig ett möte där alla syns och hörs. Nya Logitech GROUP levererar detta med exceptionellt skarp videokvalitet och en skickligt utformad högtalartelefon i full duplex.

Videokonferenssystemet är enkelt att installera och använda samt videomöten förenklas via smidig USB-anslutning. Videosystemet erbjuder videokvalitet i HD-format (1 080 p) med 30 bildrutor per sekund. Utöver det har Logitech GROUP en högtalartelefon med full duplex med verklighetstroget ljud som är skarpt,tydligt och mycket begripligt.

Alla syns med Logitech GROUP, med ett 90 graders synfält, enkelt att fokusera på högtalare, material eller whiteboard med en mekanisk panorering på 260 grader och en lutning på 130 grader. Du kan enkelt styra funktionerna panorering, lutning och zoomning för kameran på två olika sätt. Detta gäller även högtalarens volymreglering och funktionen svara/lägga på. Dessa funktioner kan styras via högtalartelefonens konsol eller via den medföljande fjärrkontrollen.

Logitech GROUP är kompatibel med de flesta program för videoprogramvara – inklusive de du redan använder. Logitech GROUP är också självklart certifierad för Skype for Business och Microsoft Lync.

Anpassa inställningarna för ditt rum med flera monteringsalternativ. Ställ kameran på bordet eller montera den på väggen med medföljande hylla. Konversationer hörs tydligt inom en diameter på 6 m från basen med standardutrustningen och du kan utöka intervallet till 8,5m, för att få en ännu bättre ljudupptagning och mötesupplevelse för mötesdeltagare på distans genom att komplettera med två stycken förlängningsbara mikrofoner som tillval.

Kontakta oss för att få en offert på önskat antal samt installation.

 

sales@leadingedgeconsulting.se[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”15594″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator type=”transparent” down=”20″][/vc_column][/vc_row]